piektdiena, 2010. gada 2. aprīlis

NABAKLAB

Vienīgais,kas pašreiz nāk prātā ir vārds - VA-RE-NI!
Iesaku visiem citiem Rīgas klubiem saturēties,jo šis jau bija,kas grandiozs!
Telpas ir lieliskas,plašas,ērti izkārtotas. Mūzika un DJ bija savās vietās,laikos un spēlēja to,ko vajadzēja spēlēt. Mūzikas kvalitāte,akustika un viss pārējais arī ir savā kvalitātē. Vilks un Satalīti vispār bija neiedomājami. Cilvēki daudz,bet plašuma dēļ tas nebija pamanāms. Pīpētava ar ļoti labu ventilāciju. Bāri arī,nu super,nekādu rindu problēmu.
Vispār paldies NABAKLAB,RETRO SPECTRO un ,protams, Fashiondinner un visam pārējam,kas man lika tur justies kā mājās!
Šo vietu es iesaku visiem,kas grib mani satikt jebkurā nedēļas laikā vai arī vienkārši lieliski pavadīt laiku,nu tā,ka patiešām,esmu sajūsmā!

Tagad gan uz auss un vakaram/naktij/rītam visu to labāko mūziku no Vilka,Satalītiem un vēl kādu funkey ritmu!

Kā arī liels paldies Danielam,Jarim un Kasparam,nu tā,ka par visu! (:

Bučas,Kate

1 komentārs:

  1. Sen nebija gadījies atrasties tik lieliskā atmosfērā, publika bija selekcionējusies burvīga, daudz draugu un paziņu, daudz interesntu cilvēku. Šķita, ka visi kam tur bija jābūt tur bija. Lieliskīī. Kustības un lustības ļaužu gurnos gan nedaudz trūka, bet tas tā.
    Vispār labākais komentārs par to vietu varētu būt šāds - gāju ar domu, ka nelustēšos, bet vieta pati lika aizmirsties. ..un lētais alus arīdzan. Tikai 0,90Ls (reklāma).
    Visu cieņu, NABAKLABAM ilgu mūžu pie labas veselības.
    Iekš nabaklab mājaslapas manāms, ka tematiskie un dīdžeju vakari ir jau saplānoti krietni uz priekšu tā kā nekādu raižu.

    AtbildētDzēst